menu
holnapocska
tábor
 
Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló „GO IN NATURE” c. program (azonosító: SIHU35)
kezdőlap / pályázatok / Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló „GO IN NATURE” c. program (azonosító: SIHU35)

A Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. a “GO IN NATURE” program keretein belül megvalósult fejlesztéseinek köszönhetően a Zalaszabarban táborozó gyermekek szórakoztató és játékos tanulást segítő élményelemek segítségével tölthetnek el hasznos és emlékezetes órákat

 

  

SAJTÓKÖZLEMÉNY

2018.02.20.

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósult „GO IN NATURE” c. program vonatkozásában (azonosító: SIHU35)

Interaktív oktató környezet a Holnapocska Táborban

A Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. a “GO IN NATURE” program keretein belül megvalósult fejlesztéseinek köszönhetően a zalaszabarban táborozó gyermekek szórakoztató és játékos tanulást segítő élményelemek segítségével tölthetnek el hasznos és emlékezetes órákat.

A tematikát illetően a régió életét, környezeti értékeit is nagyban meghatározó őselem, a víz erejét, körforgását, hasznosítását és szabályozását mutatja be modern, interaktív, látványos szemléltető eszközökön keresztül. Az interaktív játékok minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást nyújtanak. A központ beltéren működik, ennek köszönhetően egész évben, időjárástól függetlenül látogatható.

Több platformon valósultak meg fejlesztések, amelyek elősegítik a már működő térítésmentes táboroztatás minőségi feltételeit. A projekt keretében megvalósult eszközbeszerzések lehetővé teszik az élményterápiás táborok ideje alatt a játékos tanulást interaktív oktató környezet megteremtésével. Tanulmányi kirándulásokhoz programcsomagok, valamint a gyermekek ismereteit bővítő foglalkoztató füzetek készültek, amelyek segítségével a Holnapocska Tábor elvei mentén megismerkedhetnek a tábort körülvevő természeti környezettel, a Kis-Balaton növény- és állatvilágával, kincseivel, elkalauzolja őket a helyszínen játszódó ifjúsági regény, a Tüskevár helyszíneire is.

A GO IN NATURE program keretében megvalósult fejlesztéseket online felületeken: rendelkezésre álló saját weboldalakon, a projektpartnerekkel közös social media felületeken, valamint megyei és országos lapokban, turisztikai portálokon, rádióban, bemutató akciókon, hazai és szlovén kiállításokon népszerűsíti a Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. Három alkalommal a „Mosolykert” elnevezésű nyilvános gyermeknap keretein belül vezetett program keretében ingyenes bemutatót tartottak a tábor területén.

A program keretein belül 4 darab 6 napos térítésmentes gyermektábor valósul meg, táboronként 50 szlovén és magyar gyermek részvételével, teljes ellátással, programokkal.

Letöltések

további élmények
GYÓGYÍTÓ

TÁBOR A MINDENNAPOS MOSOLYGÁSÉRT

5-6 NAPOS ÉLMÉNYTERÁPIA

MOSOLY ÉS ÖNFELEDT NEVETÉS A GYÓGYULÁS SZOLGÁLTATÁBAN!

 
KALAND

KALANDTÁBOR, AZ ÉLMÉNYEK TÁRHÁZA

ÖNFELEDT JÁTÉK

KIRÁNDULÁS A CSODASZÉP KIS-BALATON KÖZVETLEN KÖZELÉBEN

 
JÖVŐDÉRT

A GYERMEKOTTHONBAN ÉLŐ GYERMEKEK FELLEGVÁRA

AZ ÁTÉLT ÉLMÉNYEK ÉS A SOK NEVETÉS GYÓGYÍTJÁK A LÁTHATATLAN SEBEKET

 

 
Táboraink
03.22.
Go in Nature szlovén-magyar gyermektábor
részletek
04.06.
Volán kalandos hétvégék
részletek
04.13.
Volán kalandos hétvégék
részletek
friss hírek
05.30.
PIAC NYITVA TARTÁS - ZALASZABAR
részletek
02.26.
Interaktív oktató környezet és gyermektáborok a Holnapocska Táborban
részletek
06.04.
Családi nap a Zoboriban
részletek
Ismerd meg szállásaink!
 
Táborépület
 
 
Jurtatábor
 
Jurtatábor
Jurtatábor